Terug Lees dit artikel

Registreer of log in

Voor deze functionaliteit is een account vereist.

Registreer nu gratis en krijg €2,50 tegoed cadeau
of log in als je al een account hebt.

Smoothiebowls met Isola Bio

Maak de lekkerste smoothiebowls met Isola Bio


Zuivelvrij genietenDe plantaardige dranken van Isola Bio zijn lekker, ze zijn goed voor je en de ingrediënten komen uit de buurt. Dat is dus verantwoord genieten, want dichtbij smaakt en voelt beter.Eigen velden

Het Italiaanse bedrijf Isola Bio weet precies wat er in haar plantaardige dranken zit.
Ze verbouwen de ingrediënten namelijk zelf, in eigen beheer. Gewoon in Italië. Met Isola Bio weet je dus wat je drinkt. En dat smaakt dubbel lekker.


Eigen granen

De gebruikte amandelen, granen en soja van Isola Bio worden op biologische boerderijen verbouwd, die grotendeels eigendom zijn van het bedrijf. Het streven van Isola Bio is om alle ingrediënten uit Italië te halen of, als het daar niet groeit, uit een ander Europees land. Om te voorkomen dat producten de halve wereld overvliegen voor ze als ingrediënt in jouw plantaardige dranken belanden.


Pure producten

Ook de verwerking is geheel in eigen handen. Dit gebeurt in de buurt van Bologna, waar de fabriek van Isola Bio staat. De drank blijft zo puur mogelijk. Zo wordt aan de ongezoete amandeldrink naast geperste amandelen alleen water en wat zeezout toegevoegd. Ook de distributie verzorgt Isola Bio zelf. Het hele proces - en dus de kwaliteit - blijft in eigen hand. Bij Ekoplaza kun je kiezen uit zeven verschillende dranken. Allemaal even lekker.


Jouw keuze

Kies bijvoorbeeld voor één van de amandeldrinks. Die zijn niet alleen lekker, maar hebben ook een aantal bijzondere eigenschappen: glutenvrij, plantaardig en een bron van vitamine E. Lekker als dorstlesser, maar wist je dat je met plantaardige dranken ook heerlijke ontbijtjes kunt maken? Maak eens een smoothiebowl: een iets dikkere smoothie om op te lepelen, die je kunt opvrolijken met lekkere en gezonde toppings.

Smoothiebowl Framboos-Chia  1. Mix de frambozen, bananen, amandeldrink en chiazaad in een blender of keukenmachine.
  2. Giet in een kom en versier met stukjes fruit naar keuze, kokosrasp, gehakte amandelen, geschaafde chocolade en wat chiazaad.

Smoothiebowl Banaan-Avocado  1. Mix de bananen, avocado en de amandeldrink in een blender of keukenmachine.
  2. Giet in een kom en top met avocado, kokosrasp, geschaafde chocolade en wat goji-bessen.