Terug Lees dit artikel

Registreer of log in

Voor deze functionaliteit is een account vereist.

Registreer nu gratis en krijg €2,50 tegoed cadeau
of log in als je al een account hebt.

boek #Supersnelherstel

#Supersnelherstel

Janneke van der Meulen


Uitvoering: 144 pagina's, soft cover
Auteur: Janneke van der Meulen
Uitgever: Caplan Publishing

ISBN 9789087241476

€14,95

Dit boek bestellen


Koop een boek en steun een goed doel!

In Nederland hebben boeken een vaste consumentenprijs. Als je bij obiobio een boek koopt gaat echter 10% van de aankoopprijs naar een goed doel van jouw keuze. Je kunt kiezen uit één van de volgende goede doelen:


Nationaal Fonds Kinderhulp

zorgt voor sport of fiets voor kinderen onder de armoedegrens

www.kinderhulp.nl


Plastic Soup Foundation

vecht tegen plastic afval in het milieu en de oceanen

www.plasticsoupfoundation.org


Oxfamnovib

geeft een geit cadeau aan iemand in een ontwikkelingsland

www.paktuit.oxfamnovib.nl

Voeding voor succes

#Supersnelherstel is voor mannen en vrouwen die al gezond zijn, maar nog sterker, fitter en gezonder willen worden. Het verschaft praktische inzichten hoe je jezelf met behulp van de juiste natuurlijke, biologische voeding op korte en lange termijn en zowel je lichaam als geest, in topconditie krijgt. Of je nou een (top)sporter bent of op een ander gebied ambities hebt, dit boek geeft je een lichamelijke en mentale boost. Zodat je iedere dag maximaal kan presteren.

Supersnel herstel:
- Verlaagt je vetpercentage
- Vergroot je spierkracht en uithoudingsvermogen
- Verbetert slaap en seks
- Maakt je vrolijk en energiek!
- Is milieuvriendelijk
- Geeft direct resultaat

Recensies

"Altijd goed om de inzichten van een topsporter te mogen lezen en ervan te leren. Zeer laagdrempelig en wat je ook meeneemt uit dit boek in je dagelijkse routine, het kan er alleen maar beter van worden."

"Wat een fijn boek! Janneke heeft het talent om zo energiek te schrijven dat zelfs de ergste herstdip als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ze is bevlogen en enthousiast en weet dat door te geven. Ik kreeg meteen zin om smoothies te gaan maken, apparaten uit de slaapkamer te verwijderen en extra lang in bed te blijven liggen. En oja, te bewegen ;-)."

Venkelsalade

met sinaasappel en citroen
  1. Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over een bord.
  2. Meng de venkel met rozijnen, sinaasappel en peterselie. Leg de salade op de gierst en garneer met pompoenpitten en het groen van de venkel.
  3. Maak een dressing van het citroensap en de balsamicoazijn en verdeel deze over de salade.


Ik eet deze salade met vegan pesto wanneer ik zin heb in vet en zout. Heb ik zin in zomerfris en zoet, dan eet ik hem met sinaasappel, citroensap en een dressing van rode sulfietvrije balsamicoazijn, peper, sole en een zoetstof. Lekker met gierst!

Verse lasagne

met courgette en vleestomatenVoor de vulling:  1. Schaaf met een kaasschaaf over de lengte dunne plakken van de courgette.
  2. Meng de ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine tot een romige saus. Breng op smaak met sole en peper. Voor extra smaak voeg je zongedroogde tomaat toe en extra olijven.
  3. Nu ga je creatief te werk door verschillende lagen te maken van courgette en tomaat en deze te vullen met je zelfgemaakte verse saus.